ANKARA / ALTINDAĞ - Siteler Mesleki Eğitim Merkezi

Kas

Siteler Mesleki Eğitim Merkezi İdarwci, Öğretmen ve Öğrencileri olarak, kahraman milletimizin büyük önderi ve Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, sonsuzluğa uğurlanışının 85. Yıldönümünde saygıyla andık.

Kas

Ekm

Siteler Mesleki Eğitim Merkezi ve Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB), İstihdam İçin Mesleki Eğitim Programı (İMEP) kapsamında "2. ANKAMOB Usta-Çırak Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Eyl

Merkezimizde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırlanan program duygu dolu anlar yaşattı. İçerisinde ilahiler ve görsel sunumların da yer aldığı programa Kur'an- Kerim okunmasıyla başlandı. Akabinde tüm öğrencilerimize mevlid şekeri ikram edildi. Program sonunda ise merkezimiz sergi alanındaki Çizgilerle Hadis Sergimizin açılışı yapıldı. Program nedeniyle merkezimize gelen meslek oda başkanlarımıza, programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında dereceye giren 12. sınıf öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Tem

Millî Eğitim Bakanlığı, Mesleki Eğitim Merkezlerinde okul birincilerinin belirlenmesi için düzenleme yaptı.

Haz

Çırak öğrenci, okul, aile ve işletmenin çıraklık eğitimindeki rolünün ele alındığı toplantıya okul yöneticilerimiz ile çırak öğrencilerimiz katıldı.

Haz

Çırak olarak eğitimlerine başlatıp usta olarak sektöre kazandırdığımız öğrencilerimizi mezuniyet töreni ile uğurladık.